Het gezinsleven verandert steeds meer. Waar we vroeger standaard om 8 uur op de bank vielen voor een toffe blokbuster, worden we nu steeds actiever. Gezellig samen een spelletje spelen, genieten van de frisse buitenlucht of gewoon lekker een potje kaarten. De woonkamer wordt steeds vaker overgeslagen; we zitten namelijk regelmatig gezellig aan de eettafel of in de keuken. Een kopje koffie na een drukke dag, ontbijt in de ochtenduren of gewoon gezellig samen koken. Sfeervol koken en wonen wordt hierdoor steeds belangrijker. Tegenwoordig moet niet alleen woon- en slaapkamer, maar ook keuken stijlvol ingericht worden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg stijlvolle accessoires te vinden die jouw keuken nu net dat beetje interessanter maken.

1. Krijtborden

Hartstikke simpel maar ook ongelooflijk leuk: de krijtborden. Erg praktisch voor een druk gezin, je kan er namelijk allemaal je boodschap op achterlaten. Maar een krijtbord is ook helemaal geschikt voor decoratieve doeleinden. Schrijf er bijvoorbeeld wekelijks een inspirerende quote op, of verzamel er je meest favoriete recepten. Passen krijtborden niet binnen jouw interieur stijl? Ga dan eens op zoek naar tegels van kurk materiaal. Deze bevestig je gemakkelijk aan de huidige muur en dienen als prikbord!

Krijtborden interieur

2. Snijplanken

Het is misschien meer dan een accessoire; het is een standaard onderdeel van je keuken. Het enige verschil is dat je de plastic snijplanken eens ruilt voor de houten variant. Deze houten variant is namelijk niet alleen van betere kwaliteit, maar staat ook nog eens ongelooflijk stoer aan de muur. Hang een variatie van stoere, houten snijplanken aan een witte muur om een verwelkomende sfeer te creëren.

3. Urban jungle

De urban jungle kennen we inmiddels allemaal wel; een toffe stellage met allerlei planten. Deze urban jungle komt ook steeds vaker in de keuken terug. Verschillende kruiden en specerijen kunnen gewoon, in eigen keuken, gezaaid en geplant worden. Niet alleen ziet het er ongelooflijk uit, maar je hebt ook altijd verse kruiden en specerijen tot je beschikking!

Urban jungle keuken

4. Een blender

Een blender als stijlvolle accessoire? Inderdaad, het ligt er namelijk maar net aan hoe je het aanpakt. Heb je een plank of een hoekje vrij waar je wat items kwijt kan? Maak dan een eigen juice bar! Niet alleen is het ongelooflijk gezond, maar het brengt ook wat extra sfeer in de keuken. Een blender, vers fruit en verse groenten, glazen, receptenboeken en andere leuke ‘juice’ items vormen samen de juice bar in jouw keuken. Gezellig samen verse sapjes maken, en drinken!

Extra tip: 5 ideeën voor de wowfactor in de keuken.

Share.

About Author

Leave A Reply