Een kinderkamer is natuurlijk niet compleet zonder: knuffeldieren! Dit concept gaat inmiddels alweer jarenlang mee – en is nog altijd een favoriet onder de kids. Het voordeel dat komt kijken bij het lange bestaan van knuffels voor de kinderkamer? Dat er een heleboel soorten te vinden zijn! In deze blog laten we je stijlvolle ideeën zien.

Het fantasiebeest: de unicorn

Het is misschien wel het populairste fantasiebeest van het moment: de unicorn! Dit dier, dat op een paard met een opvallende hoorn lijkt, kom je op allerlei plekken tegen – van telefoonhoesje tot verkleedpak. Maar misschien nog wel leuker: de unicorn knuffel! Dit knuffeldier maakt er meteen een gezellige boel van in de kinderkamer.

Zo is de unicorn er in allerlei kleuren te vinden. Roze, paars of groen: om maar wat voorbeelden te noemen. Om nog niet eens te spreken over de schattige look van de knuffel. Geen wonder dat het zo’n favoriet is!
Favoriete knuffels voor de kinderkamer: de unicorn

De teddybeer is nog altijd goed

Waar de unicorn als een nieuw knuffeldier gezien kan worden, kun je juist ook gaan voor de oudste vorm van de knuffel: de teddybeer! Natuurlijk heeft deze vandaag de dag een nieuw jasje gekregen – maar een topper is het nog altijd. Dat zal waarschijnlijk nooit veranderen!

Het vriendelijke gezicht van de beer, met de brave kraaloogjes, doet menig hart smelten. Verder kan de look van de beer vandaag de dag behoorlijk gepersonaliseerd worden. Zo is de beer heus niet alleen in de bruine kleur te verkrijgen – maar eigenlijk in iedere kleur van de regenboog. Ook wat betreft de grootte van de beer zijn de opties eindeloos: van mini tot enorm. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat!
De teddybeer: nog altijd een must-have voor de kinderkamer

Ga voor stoer en kleurrijk met de leeuw

Ben je op zoek naar een stoere variant van de knuffels voor de kinderkamer? Ook daar hebben we natuurlijk een antwoord op: ga voor de leeuw! De flinke manen en de sterke uitstraling: de leeuw is de perfecte vertaling van het woord stoer. Je hoeft niet verder te zoeken!

De leeuw heeft niet alleen een stoere look, maar is ook nog eens een kleurrijke toevoeging aan de kinderkamer. Saaie kleuren bestaan namelijk niet als het om dit knuffeldier gaat! Oranje, geel en rood: deze tinten springen in het oog. Dat maakt dan ook al snel dat dit dier tot de favorieten behoort.
De mooiste knuffels voor de kinderkamer: kies de leeuw

Geen dier, maar een unieke vorm

Ten slotte tippen we de knuffel in een abstracte vorm – het hoeft immers niet altijd om een dier te gaan! Dit is met name ideaal als kids niet per se een lievelingsdier hebben: een abstracte vorm biedt hierbij de oplossing. Met een beetje fantasie kan er net zoveel van deze knuffel worden gehouden!

Om welke vorm het dan precies gaat? Er zijn uiteraard een heleboel opties mogelijk! Speel dan ook met grootte, vorm en kleur. Eén ding is in ieder geval duidelijk: met knuffels voor de kinderkamer als deze ga je voor net even anders!
Stijlvolle knuffels voor de kinderkamer: voorbeelden en inspiratie

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply