Heb je het gevoel dat je het eens even helemaal anders wilt in je woning? Yes! Dat kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen – een beetje verandering op zijn tijd is soms meer dan welkom. Hoe je dat kunt aanpakken? Bijvoorbeeld door een bijzondere print aan je woning toe te voegen. Een van onze favorieten: strepen in het interieur. Uniek en opvallend!

De bekleding van meubelstukken

Als je dan voor zo’n speciale look in huis gaat, kun je maar beter meteen een paar items uitkiezen waar je de ware eyecatchers van wilt maken. Een feestje in het interieur! Zo lenen de meubelstukken als de bank of stoelen zich hier perfect voor. Geef de bekleding van deze items een make-over!

Opvallende prints op de bekleding van meubelstukken kennen we natuurlijk wel. Zo zijn er de items met felle kleuren. Of de welbekende stoel met luipaard print. Om maar wat voorbeelden te noemen! Maar strepen? Die zijn nog vrij zeldzaam in de wereld van de meubelstukken. Des te meer reden voor jou dus om ze in huis te nemen.
Strepen in het interieur: geef je meubelstukken een make-over

Accessoires in je woning

Gaan die strepen op meubelstukken je net een stapje te ver, maar wil je toch uitpakken? Ook dat is uiteraard een optie. Pak het in dat geval wat subtieler aan: ga voor strepen in het interieur bij de accessoires. Dat wordt een gezellige boel in huis!

Er zijn een heleboel items te bedenken die zich lenen voor de look met strepen. Denk bijvoorbeeld aan plantenpotten of vazen. Ook de viltjes op de bijzettafel kun je een gestreepte make-over geven. Of wat dacht je van de kussens op de bank, of de plaid op het bed? Stripes everywhere!
Pak uit met accessoires: strepen in het interieur

Het kleed op de vloer

Om nog even in de buurt te blijven bij dat plaid op het bed: heb je ook een tapijt op de vloer liggen? Dat is ook een ideaal item voor de streep look. Helemaal passend bij een modern interieur: de strepen op het tapijt maken je woning strak en stoer.

Waar je dat tapijt neer kunt leggen? In de slaapkamer bijvoorbeeld – om wat meer pit in deze ruimte te brengen. Maar ook in de woonkamer is het een topper, zeker als je daar een bank hebt staan in een wat meer basic look. Dat houdt elkaar perfect in balans. En wat dacht je ten slotte van de hal? Dát is pas een goede binnenkomer, zo’n gestreept tapijt. In your face – om meteen een goede indruk achter te laten op gasten!
Een nieuwe look voor het kleed op je vloer? Probeer strepen!

De print op de muur

Waar de streep ons ook aan doet denken? Een vorm van kunst: de elegante en unieke look die dit design toch al snel overbrengt. En dat maakt dan ook dat we de streep graag aan de muur zien. Boven de bank of de eettafel bijvoorbeeld – om de wanden hier een compleet nieuwe uitstraling te geven.

Als je de print met streep daarbij in een mooie lijst hangt, ziet het er meteen op en top chique uit. Alsof je een dure vondst uit de kunstwinkel hebt opgepikt en aan je wand hebt gehangen. Score! Want een beetje luxe in huis halen mag best.
Strepen in het interieur: uniek en opvallend op de muur

Pak uit met strepen in het interieur

Strepen in het interieur staan voor lef en pit. Strepen vallen immers op, en maken je woning tegelijkertijd helemaal af. Of je ze nu verwerkt in de meubelstukken, op de vloer of aan de wand: overal spelen ze een beeldschone rol in huis, die strepen.

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply