Ben je op zoek naar een manier om je slaapkamer te decoreren? Dan hebben we een tip voor je: probeer voor een tijdloze look te gaan. Anders dan in de woonkamer is het in de slaapkamer minder relevant om met de nieuwste trends mee te gaan. Een tijdloze look zorgt juist voor rust en overzichtelijkheid, maar maakt nog altijd dat je een stijlvolle ruimte hebt om in te slapen. Ideaal! Welke slaapkamerdecoratie mag je niet missen?

Gedroogde bloemen

Onze favoriet in de rij? Dat zijn gedroogde bloemen! Ze zorgen voor sfeer en gezelligheid, en tegelijkertijd hoef je er nooit naar om te kijken wat betreft de verzorging. Ideaal, nietwaar? Makkelijker kan het eigenlijk niet. En geloof ons maar: bloemen kunnen altijd.

Kleed het geheel leuk aan met een mooie vaas. Of nog beter: haal verschillende gedroogde bloemen in huis, met verschillende bijpassende vazen. Hierbij kun je spelen met de kleuren, en maak je er een opvallend geheel van. Prachtig op bijvoorbeeld het nachtkastje of een plank aan de muur!
Tijdloze decoratie in de slaapkamer

Macrame aan de muur

Ben je op zoek naar decoratie in de slaapkamer aan de muur? Ook daar weten we wel raad mee! Waar je op bijvoorbeeld foto’s aan de muur misschien al snel uitgekeken bent, zijn er ook genoeg tijdloze muurversieringen te bedenken. Zo zijn we dol op slaapkamer muurdecoratie in de vorm van macrame. Kijk maar eens op onderstaand beeld: dan begrijp je wat we bedoelen.

Prachtig, zo’n gehaakt kunstwerk aan de muur. Dit past eigenlijk bij ieder interieur – zowel bij een landelijke inrichting als een moderne inrichting. Daarbij geldt dat je het zo bont kunt maken als je zelf wilt: houd je het basic met een eenvoudige kleur en vlecht, of pak je uit met bijvoorbeeld verschillende tinten? De keuze is aan jou.
Mooi aan de muur: macrame

Planten in de slaapkamer

Slaapkamer decoreren: daar mogen vandaag de dag ook planten niet bij ontbreken. Een ware trend! En die planten kunnen overal in huis – dus ook naast het bed. Sterker nog: dat is zelfs goed voor de gezondheid. Een groot pluspunt!

Planten vormen een leuke decoratie voor de slaapkamer: ze vallen op en zorgen voor een speelse look. Perfect als je slaapkamer een wat saaie uitstraling heeft. Dat zal meteen veranderen! Ook hierbij geldt weer: speel met verschillende soorten planten en plantenpotten.
Ook in de slaapkamer mogen ze niet ontbreken: planten!

Rieten manden in de ruimte

Ten slotte zijn we dol op rieten manden in de slaapkamer. Ze passen bij een bohemian sfeer, en dat is er een die we goed vinden passen bij de slaapkamer. Het natuurlijke materiaal brengt rust met zich mee – ook een ideale eigenschap.

En daar komt bij dat de manden ook nog eens hartstikke handig zijn: zo heb je namelijk extra opbergruimte in de slaapkamer! Dat komt goed uit – bijvoorbeeld als je kledingkast te vol is…
Tijdloze decoratie in de slaapkamer

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply