We zijn er dol op: vintage meubelstukken. De oude kast bijvoorbeeld! Of het nu gaat om een dressoir, een ladekast of een kledingkast. Ze vormen namelijk de ware eyecatchers in je interieur, uniek als ze zijn in hun look. Hoe je de uitstraling nog bijzonderder maakt? Met het tweedehands kast verven! In deze blog ontdek je de 4x voordelen hiervan.
Geef je vintage kast een blauwe lik verf!Bron afbeelding

1. De tweedehands kast verven geeft een unieke uitstraling

Uiteraard kun je ervoor kiezen om de kast in de oorspronkelijke kleur te laten. Het gaat dan om de originele houtkleur, zij het licht- of donkerbruin. Daar is niets mis mee! Maar wie de tweedehands kast een lik verf geeft, gaat voor een uniekere uitstraling. Het maakt het vintage meubelstuk namelijk anders dan anders. En dat valt op! Door deze make-over blijft jouw bijzondere kast niet ongezien.

2. Verfrissend resultaat

Met het tweedehands kast verven haal je het meubelstuk écht weer naar het nu. Het is eigenlijk de perfecte combinatie tussen vintage en modern. En dat zorgt voor een verfrissende look! Zeker wanneer je gaat voor een lichte, heldere kleur, heeft dat een fris effect. Denk hierbij aan zachtroze, lichtblauw of mintgroen. Klinkt het je wat heftig in de oren? Geloof ons maar: het mag allemaal, en het eindresultaat is beeldschoon!
De tweedehands kast verven in allerlei vrolijke tintenBron afbeelding

3. Verandering maakt nooit saai

In het verlengde van het verfrissende tweedehands kast verven resultaat: kies ervoor om dit regelmatig te doen! Wie ervoor zorgt om zo nu en dan van kleur te veranderen, houdt het interieur altijd levendig. Het is misschien even wat werk, maar dan heb je ook wat! De mooie vormgeving van de kast blijft nog altijd centraal staan, maar je geeft ‘m met de verschillende kleuren nét dat beetje extra. Zo kun je ook helemaal met de trendy seizoen kleuren meegaan! Tip voor dit najaar: okergeel.

4. Een betere interieur match

Een belangrijke vuistregel is het regelmatig terug laten komen van bepaalde kleuren in je interieur. Kies een aantal tinten uit, en stem hier meerdere items in je woning op af. Dit kun je perfect doen met de vintage kast! Heb je bijvoorbeeld bloempotten, fotolijstjes en kaarsen in een bepaalde kleur? Geef de kast dan een lik van dezelfde kleur verf! Dat zorgt voor balans en overzicht in je interieur.
Vrolijke blauwe deuren in je tweedehands kastBron afbeelding

Een bijzonder, verfrissend en overzichtelijk resultaat

Ben jij toe aan verfrissing in je interieur? Met het tweedehands kast verven kies je hier zonder twijfel voor. Je woonkamer of slaapkamer voelt weer als herboren! En als je daarbij goed nadenkt over het afstemmen van de kleur op de rest van de items in je woning, kies je tegelijkertijd voor een heldere en ordelijke look.

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply