Vind je het de hoogste tijd om een uniek meubelstuk aan je interieur toe te voegen? Dan hebben wij een tip voor je in petto: ga voor het vintage bureau! Daarmee geef je je werkkamer in één klap een bijzondere uitstraling.

De werkkamer is vaak toch al snel een ondergeschoven kindje in het interieur. Terwijl je er juist een heleboel tijd doorbrengt! Zonde dus, om qua looks niets met deze ruimte te doen. Wie daar iets aan verandert, zal zich al snel helemaal thuis gaan voelen in de kamer. En dat is natuurlijk bevorderlijk voor je werkresultaten!

Het bureau is hét centrale punt in de werkkamer

Waarom we dan specifiek het vintage bureau aanraden? Allereerst omdat het bureau toch wel hét meubelstuk is waar het in de werkkamer om draait. Hieraan spendeer je je uren, en wordt het werk letterlijk verricht. En zeg nu eerlijk: word jij er blij van dat je dit aan een saaie tafel doet? Wij denken van niet!
Met het vintage bureau ga je voor een authentieke uitstralingBron afbeelding

Het vintage bureau zorgt voor authenticiteit

Daarmee komen we meteen uit bij het tweede punt dat de vintage bureau keus verduidelijkt. Tweedehands meubelstukken zijn het tegenovergestelde van saaie varianten. De items zijn doorleeft, en hebben een design dat vrijwel niemand anders in huis heeft. De tafelplaat, de poten en de knopjes op de lades: de kans is groot dat ze vandaag de dag niet meer op deze manier gemaakt worden. En daarmee scoor jij punten wat betreft originaliteit! Om je werkkamer echt helemaal eigen te kunnen maken.
Het tweedehands schoolbureau is een perfect voorbeeld van een stijlvol vintage bureauBron afbeelding

Style het bureau naar jouw wensen

Dat eigen maken doe je daarnaast door het vintage bureau naar jouw smaak te stylen. Zo scoor je het bureau veelal in een donkere hout kleur: dat is hoe meubelstukken in het verleden vaak ontworpen werden.

Past dat niet zo goed bij de rest van de inrichting van jouw werkkamer? Dan geef je de tafel binnen een handomdraai een lik verf. Ga bijvoorbeeld voor basic wit, of juist een frisse kleur! Maar ook heb je de optie om het bureau in de originele kleur te behouden, en er bijvoorbeeld een bijbehorende bureaustoel bij te zoeken. Het is maar net wat jouw wens is! Mogelijkheden zijn er in ieder geval genoeg.
Style het vintage bureau naar jouw wensen: old school of juist modernBron afbeelding

Kies voor originaliteit met het vintage bureau

Met het tweedehands bureau maak jij echt een speciale plek van je werkkamer. Wat het aanpassen van één meubelstuk al voor je interieur kan doen! Het maakt dat het voortaan een feest is om aan je bureau plaats te nemen. Dat worden prettige toekomstige werkdagen – in een omgeving die helemaal Instagram proof is. Goals!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply