In steeds meer interieurs zien we er een voorbij komen: de poef! Je kent ‘m wel – het gezellig ogende wollen of leren ding, vaak naast de bank geplaatst. Of je nu gaat voor een variant in een opvallend kleurtje, of in een basic tint: het ziet er hoe dan ook uit als een prachtig plaatje. Maar naast dat de poef stijlvol is, zitten er ook allerlei voordelen aan. De poef maakt je leven namelijk een stukje comfortabeler en gemakkelijker. Hoe? Lees er alles over in deze blog!

De poef is multifunctioneel

Het grootste voordeel aan het zitvlak is dat deze multifunctioneel is. Zo kun je ‘m gebruiken als voetenbankje. Maar ook kun je er gewoon op gaan zitten. Misschien niet zo comfortabel voor een urenlange periode, maar om even voor wat afwisseling te zorgen, is het heerlijk. Daarnaast zullen je kinderen de poef een heerlijke hangplek vinden. Waar je ‘m nog meer voor kunt inzetten? Als bijzettafel, bijvoorbeeld! Als je namelijk gaat voor een variant met een stevige, vlakke bovenkant, kun je er prima wat bekers of glazen op kwijt.
De poef in de woonkamer: knus en stijlvolBron afbeelding

Lekker makkelijk

Even een momentje buiten zitten. Het verlangen om wat dichter bij de grond te zitten. Kort een boekje lezen, om een ogenblik achter de tafel vandaan te komen. Soms heb je gewoon even de wens om je zitplek te veranderen. En zeker als het om een kleine tijdsperiode gaat, doe je dat natuurlijk het liefst op een snelle en eenvoudige manier. Laat de poef daar nu de perfecte oplossing voor zijn! Binnen een handomdraai versleep je ‘m van A naar B. Dat gaat veel gemakkelijker dan met een zware stoel. Easy does it, nietwaar?

Een feest voor de kids

De poef in huis is niet alleen fijn en ideaal voor jou, maar ook voor je kinderen! Waar ze uiteraard voorzichtig moeten zijn met de bank en stoelen, is de poef een geschikt meubelstuk om op te ravotten. Erop neerploffen, ‘m gemakkelijk door het hele huis slepen – dingen zoals dat. Het is voor hen leuker om op een poef te klimmen, dan om dit op een stoel te doen. En tegelijkertijd is het juist lastiger om het evenwicht te houden op een zitvlak als deze – wat betekent dat dit meteen getraind wordt. Twee vliegen in één klap, dus!
Verschillende gekleurde varianten van de poef: ook super leuk voor de kids!Bron afbeelding

Kies voor stijl én plezier

De poef vormt allereerst een stijlvolle toevoeging aan het interieur. Het ziet er namelijk super knus en warm uit – zeker wanneer je gaat voor een ronde variant. Zo maak je de huiselijke sfeer in je woonkamer of slaapkamer compleet!

Daarnaast is in deze blog gebleken dat de poef jouw leven een stukje plezieriger en comfortabeler maakt. Zo kun je ‘m op allerlei momenten inzetten – en dat ook nog eens op een heel eenvoudige wijze. Een ware must-have, dus!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply