We kennen ze allemaal; de prachtige inrichtingen van VT Wonen. Maar wist je al dat je deze stijl ook prima zelf kunt introduceren in je woning? In dit artikel zal behandeld worden wat VT Wonen succesvol maakt en hoe jij deze prachtige stijl tegen een kleiner budget in huis kan halen.

Wat doet VT Wonen zo goed?

De woonstylisten van VT wonen hebben uiteraard de beschikking over meerdere producten van grote merken. Tevens heeft de organisatie een eigen lijn, waarmee zij allerlei attributen voor in huis verkopen.

Logischerwijs is de grootste speler in een markt invloedrijk. Dit geldt ook voor VT Wonen, zij hebben bijvoorbeeld de industriële woonstijl naar Nederland gehaald. Deze stijl is overgewaaid vanuit New York. Dankzij organisaties als VT Wonen wordt de consument in de breedte voorgelicht over wat er speelt in de branche. Dit zorgt ervoor dat de Nederlandse markt op de hoogte is van wat er in de Verenigde Staten bijvoorbeelds speelt. Wanneer we dit vertalen naar 2018 komen zaken als relatief grote lampen, robuuste vazen/houten vloeren, industriële verlichting, aardewerk en de herintroductie van linoleum. Wat opvalt is dat andere retailers, zoals de Xenos, deze trends blindelings overnemen.

De website

Wat duidelijk naar voren komt op de website is dat de stylisten rekening van de organisatie een nadruk leggen op de decoratie van een interieur.

Dit kan volgens VT Wonen een interieur maken of breken. Verder zijn er veel inspiratiebronnen en is de website niet alleen gericht op de webshop. Ook is er inspiratie voor in de tuin te vinden en kunnen er aankopen gedaan worden.

De website is duidelijk en overzichtelijk in een eigentijds jasje.

Een low-budget VT-wonen inrichting

Het is zeker mogelijk om de stijl en de ‘look’ van VT Wonen te kopiëren, ook met een klein budget. De moeilijkheidsgraad zit ‘m in weten waar je naar op zoek bent. Kringloopwinkels en bazaars hebben een oneindig arsenaal aan inspiratie en relatief goedkope producten. Vaak is er niet veel nodig en kan een woonkamer een nieuw imago krijgen door alleen een likje verf.

Als je het doet, en je wil het gelijk goed doen is een hoger budget verstandig. De stijl en esthetiek uit de VT Wonen kan volledig overgenomen worden door producten van de website te kopen. Omdat deze producten kwalitatief hoogstaand en van deze tijd zijn is de prijs ook relatief hoog.

Een lening afsluiten voor je verbouwing of herdecoratie is voor veel Nederlanders een lastige afweging. Het voordeel van geld lenen voor een verbouwing is simpelweg dat meer budget meer mogelijkheden biedt. u

 

Share.

About Author

Leave A Reply