We hebben het in onze blogs natuurlijk maar al te graag over items die je nodig hebt in een bepaalde kamer. Meestal gaat het daarbij over de vraag welke meubelstukken je nodig hebt. Maar vandaag gaan we het eens hebben over de spullen die je óp zo’n meubelstuk kwijt kunt! Wat ligt er op jouw nachtkastje in de slaapkamer? Dit zijn de spulletjes die naar ons idee niet mogen ontbreken.

Een stapel boeken

We zien het in iedere Pinterest-waardige slaapkamer voorbij komen: een stapel boeken! Dat vormt natuurlijk een reden om ze ook in onze eigen slaapkamers neer te leggen. Het ziet er nu eenmaal zo gezellig uit – en tegelijkertijd enorm stijlvol. Varieer het liefst in dikte van de boeken, en leg ze een beetje rommelig neer op het nachtkastje: zo ga je voor het beste effect.

Daarnaast kan een stapel boeken ook nog eens teweegbrengen dat je daadwerkelijk meer gaat lezen – ideaal als je het idee hebt dat je daar maar steeds niet aan toekomt! Als zo’n boek eenmaal naast je bed ligt, kun je het waarschijnlijk toch niet weerstaan om ‘m eens open te slaan. Genieten geblazen!
Een stapel boeken mag niet ontbreken op jouw nachtkastje

Een gezellige lamp

Wat er bij het lezen van zo’n boek natuurlijk niet kan ontbreken? Een gezellige lamp! Allereerst om het praktische doel te dienen dat je zo wat kunt zien in het donker – anders wordt het wel erg ingewikkeld om dat boek uit te krijgen.

Daarnaast geeft een lampje op het nachtkastje sfeer aan een slaapkamer. Dat kun je natuurlijk goed gebruiken in deze ruimte! Vergeet dus het idee dat je alleen een lamp aan het plafond nodig hebt – je kunt juist ook de charme inzien van een lampje op het nachtkastje.
Wat ligt er op jouw nachtkastje? Dit mag niet ontbreken!

Je mobiel draadloos opladen

Het is wat ons betreft een van de handigste gadgets van het moment: de draadloze oplader voor je mobiel! Geen gedoe meer met snoeren, maar gewoon een plateautje om je mobiel op te leggen, waarbij deze vanzelf oplaadt. Toch weer een taak waar je je iedere dag mee bezig moet houden – en wat dan ook maar beter zo eenvoudig mogelijk kan zijn.

Zo hoef je er niet meer bij na te denken dat je je telefoon aan de lader doet, als je al half in slaap gevallen in bed ligt. Easy does it, nietwaar? Daar komt bij kijken dat deze laders er vandaag de dag hartstikke stijlvol uitzien. Ook een reden om hiervoor te gaan!
Je telefoon draadloos opladen: ook op je nachtkastje

De tijd lezen met een klok

Waar we het net nog hadden over de telefoon – hallo digitaal tijdperk! – zweren we tegelijkertijd ook bij het idee om een ouderwetse klok neer te zetten op het nachtkastje. Dit heeft nu eenmaal zo’n gezellige uitstraling! Het zorgt voor het echte slaapkamer-gevoel.

Daarnaast blijven we erbij dat de klok toch wel het handigst is om snel de tijd op af te lezen. Deze vriend staat immers altijd aan! Nu rest aan jou alleen nog de keus of je gaat voor een analoge variant met wijzers, of een digitale klok met alleen cijfers. Het is maar net wat je het mooist vindt staan op je nachtkastje – die er voortaan hoe dan ook prachtig uitziet!
Het voordeel van een ouderwetse klok op je nachtkastje!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply