Een nieuw jaar wacht alweer op ons. Goede voornemens en positieve verwachtingen geven ons leven weer nieuwe doelen. Tijd voor een frisse start, een nieuw begin. Voor jou, maar net zo goed voor je woning. Niets zo fijn om die frisse start te maken, in een frisse woning met een vernieuwd interieur. Maak ook je woning klaar voor 2018 met deze tips!

Ontspanning

Die oude tweezitter van Marktplaats mag er wel uit. Loungebanken zijn de perfecte aanvulling voor de woonkamer. Heerlijk onderuit gezakt een filmpje kijken, of even ontspannen met een goed boek. Nu hoeven bankstellen ook helemaal niet duur te zijn. Je vindt online gegarandeerd een toffe bank in de uitverkoop. Al is het een beetje buiten budget; het is de investering meer dan waard.

Decoratie

Vervang die oude Action decoratie eens voor iets nieuws. Iets leuks, hips of ontzettend unieks. Met nieuwe decoratie in je woonkamer geef je niet alleen je interieur een boost, je brengt ook een hele nieuwe energie in huis. Goede decoratie kan je iedere keer weer een vrolijk gevoel geven wanneer je er toevallig naar kijkt. Je kan bijvoorbeeld helemaal trending voor geometrische accessoires kiezen. Of misschien een keer iets nieuws met knallende kleuren of natuurlijke materialen. Kies iets wat helemaal bij de jij van 2018 past!zelf decoratie maken

Kleuren

Een nieuwe start begint met nieuwe kleuren. Geef een paar muren in je woonkamer een knalkleur, of ga aan de slag met kunstige effecten. Maak kleine kamers bijvoorbeeld groter door horizontale strepen op de muur te verven. Je hoeft natuurlijk niet perse voor knalkleuren te kiezen. Ga voor een kleur die zowel bij jou, als bij je interieur past.

Behang

Mocht je nu niet direct met verf aan de gang willen gaan, kies dan voor een tof behang. Of je nu voor een natuurlijke print gaat (een stenen muur kan enorm tof zijn) of voor een gepersonaliseerd idee. Het geeft je woonkamer direct een hele andere sfeer mee en is daarbij ook hartstikke hip. Verzamel bijvoorbeeld al je favoriete foto’s op een fotobehang, of geef je woonkamer een industriële sfeer met een beton-look behang!

behang 2018 proof

Slim wonen

Maak het jezelf wat gemakkelijker in 2018 en richt je woonkamer in met slimme gadgets. Zo kun je voor weinig geld al je verlichting op 1 systeem samenbrengen. Hierdoor kun je binnen een handomdraai de verlichting in woning en woonkamer helemaal naar eigen hand zetten. Of wat dacht je van de slimme thermostaat? Zo kom je lekker thuis in een voorverwarmde woning en kun je direct op die nieuwe loungebank ploffen.

Share.

About Author

Schrijven is mijn ding, altijd al zo geweest. Daarom kun je me ook dagelijks vinden op Chapternine.today, waar ik schrijf over het leven, de liefde en geluk. Maar naast mijn eigen schrijven werk ik ook op freelance basis voor verschillende inspirerende online magazines. Met veel plezier voorzie ik je dus ook van alle ins & outs over reizen, wonen en leven! Meer weten? Kijk voor schrijf- social- en online marketing opdrachten eens op www.myrakokke.com

Leave A Reply