Denk jij bij de kleur zilver in huis meteen aan de winterse feestdagen? Hoewel deze tint daarbij inderdaad ook vaak centraal staat, kan zilver gerust het hele jaar door in huis. Sterker nog: de kleur vormt een beeldschone toevoeging aan je interieur. In deze blog laten we dit aan je zien: 5x ideeën voor zilver in huis!

1. Meubelstukken in het zilver

Wil je echt goed uitpakken? Denk er dan eens aan om te kiezen voor meubelstukken in het zilver. Zo is deze bank in het zilver echt een ware eyecatcher in het interieur. Je moet wel durven – maar ach, waarom zou je het ook niet doen? Om je woonkamer echt uniek te maken!
Zilver in huis: meubelstukken als de bank

2. Zilver aan de muur

Zilver aan de muur gaat misschien wel nóg een stapje verder dan zilverkleurige meubelstukken. Yes: zo zien we het graag! Dit is echt weer eens iets anders dan het doorsnee wit aan de wand. En een ruimte als de badkamer leent zich hier uitstekend voor!
Laat je huis shinen met zilver aan de muur

3. De kleur in de slaapkamer

Van de woonkamer en de badkamer gaan we verder naar de slaapkamer. Want ook hier kan zilver een prachtige toevoeging aan de ruimte zijn! Zeker als de inrichting van de slaapkamer verder vrij basic is, doet een kleur die in het oog springt hier wonderen. Hoe je de kleur kunt verwerken in de slaapkamer? Door bijvoorbeeld een zilverkleurig dekbedovertrek in huis te halen. Wat een feest om daar iedere nacht weer onder te kruipen!
Zilver in de slaapkamer? Werkelijk waar wonderschoon!

4. De zilveren tafel

Tafels in het interieur zijn vaak van hout: een aanzicht dat we natuurlijk allemaal kennen. Maar wil je dit eens helemaal anders dan anders aanpakken? Wij geven je groot gelijk! Een zilveren tafel is iets om aan te denken: die maakt de look in bijvoorbeeld je woonkamer of keuken echt anders. Je kunt er zelfs voor kiezen om er ook zilverkleurige stoelen bij te nemen. Maar ook een mix aan stoelen met wisselende kleuren staat mooi. Pak dus gerust uit!
Ga voor zilver in huis: de tafel

5. De accessoires in het zilver

Naast de grotere, opvallende items in het zilver in huis, kun je het natuurlijk ook wat subtieler aanpakken. Hoe dat in z’n werk gaat? Haal zilveren accessoires in huis! Deze items zijn er in allerlei soorten en maten te vinden: laat je creativiteit dan ook de vrije loop. Denk aan een klok in het zilver, een lamp, de fotolijsten aan de muur of de plantenpotten. Maar ook bijvoorbeeld kaarsenhouders in deze kleur zien er beeldschoon uit in je woning. De keus is aan jou!
Zilver in huis: de accessoires mogen niet ontbreken

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

Leave A Reply