We zijn er fan van: tijdschriften. En niet alleen om te lezen, maar net zo goed om tentoon te stellen in huis. Magazines vormen namelijk een waardige toevoeging aan je interieur: het zijn niet zomaar papieren boekjes! In deze blog lichten we toe hoe je op mooie wijze het opbergen van tijdschriften uitvoert.

In een mooie bak of mand

Een praktische manier voor het tijdschriften opbergen is door ze in een stijlvolle bak of mand te stoppen. En daarbij is het niet het idee dat daar ook allemaal andere rommeltjes in te vinden zijn. Nee, de bak is puur voor tijdschriften bedoeld.

Stapel ze er mooi in op, dat draagt bij aan de look. En zorg er natuurlijk voor dat de tijdschriften met de mooiste kaften bovenaan liggen – zo beleef je nog meer aan deze look met een tijdschriften opbergbox.
Zo berg je tijdschriften op in huis!

Op de grond

Een ander idee staat los van voorbeelden als een tijdschriftenrek of een tijdschriftenhouder: het gaat om een simpeler idee dan dat. Leg een stapel tijdschriften op de grond neer! Dat klinkt misschien gek en rommelig, maar de uitwerking is allesbehalve.

Het staat bijvoorbeeld beeldig naast een kleine kast of naast het tv-meubel. Zo heb je daarnaast geen lege plek, maar is er ook wat fraais te vinden. Ook hier geldt weer: ga voor een mooie, strakke stapel – en leg de mooiste kaft bovenop.

In de boekenkast

Je kunt ook goed tijdschriften bewaren in de boekenkast. Zeker als je een grote boekenkast in huis hebt, waar nog genoeg plek in over is. Er hoeven namelijk heus niet alleen dikke boeken in te staan – tijdschriften verdienen hier ook een plekje!

Het is een idee om tijdschriften een afzonderlijke plek in de kast te geven. Zo ga je voor een overzichtelijke en strakke look – ideaal bij bijvoorbeeld het industriële interieur. Maar het mag ook wat speelser: wissel in dat geval tijdschriften en boeken af. Het is maar net wat jij mooier vindt staan!
Zet tijdschriften in de boekenkast!

Op de tafel

Ten slotte is het een idee om tijdschriften tentoon te stellen op tafel – dat geeft toch weer een andere look dan wanneer je ze op de grond legt. Ook hier kun je ze opstapelen, maar het is ook een idee om ze naast elkaar te leggen of uit te vouwen. Zie het als een koffieboek!

Dat is ook nog eens een handige interieurtip: zo heb je meteen wat te doen als je aan tafel zit. In een handomdraai sla je even een blad open, voor het nodige leesplezier. En die tafel ziet er altijd versierd uit.

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply