Een verhuizing brengt de nodige rompslomp met zich mee. Je hebt je checklist helemaal afgewerkt, op een laatste puntje na: het maken van leuke, persoonlijke verhuiskaarten. Zo’n verhuiskaart is natuurlijk een super leuke manier om vrienden, familie en zelfs collega’s te laten weten dat je verhuisd bent. Daarnaast kun je dit verhuiskaartje natuurlijk meteen gebruiken als uitnodiging voor een toffe housewarming party!

Druk leuke flyers

Nu kun je natuurlijk tientallen kaartjes kopen bij de lokale Hallmark winkel, maar je kan ook gewoon zelf aan de slag. Maak je verhuiskaarten persoonlijk en druk voor een lage prijs, tientallen flyers af die je zo bij iedereen in de bus kan stoppen. Zo kun je verhuiskaarten met persoonlijke foto online bestellen via www.flyerzone.nl. Je bestelt de kaarten online, en krijgt ze vervolgens gewoon thuisbezorgd. Je hebt de mogelijkheid om je eigen formaat, materiaal en afwerking te kiezen en de kaart dus helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Kun je zelfs wat leuke foto’s van de nieuwe woning toevoegen.

Een originele foto

Een mooie foto van de nieuwe woning is natuurlijk hartstikke leuk, maar je kan het ook wat persoonlijker maken. Laat een vriend of vriendin bijvoorbeeld leuke foto’s maken terwijl jij de sleutel in het slot steekt, de papieren tekent of zelfs wanneer je proost met een glas champagne. Deze persoonlijke foto geeft je verhuiskaart net dat beetje extra.

Voeg een uitnodiging toe

Een verhuiskaartje is natuurlijk leuk, maar wanneer deze ook een uitnodiging tot een bezoekje bevat wordt het nog net wat leuker. Voeg de datum van een leuke housewarming party toe, een contact nummer dat gebeld mag worden om de woning te bewonderen of zelfs een aantal data waarop je deur open staat voor bezoekers.

Wat nog meer?

De boodschap ‘ik ben verhuisd’ is waarschijnlijk niet voldoende – een verhuiskaartje mag namelijk gerust wat meer informatie bevatten. Denk hierbij aan je naam (logisch), je nieuwe adres (ook logisch), maar ook dingen als een routebeschrijving, je telefoonnummer en de datum dat je officieel verhuisd bent of gaat verhuizen.

Voeg een call to action toe

Dus je stuurt een verhuiskaartje, maar wat wil je dat de ontvanger vervolgens aan actie onderneemt? Wil je leuke housewarming cadeautjes ontvangen, geef dan een leuke call to action waarin je refereert naar de geschenken die je woning nog mist. “Kom vooral langs met een mooi bosje bloemen” bijvoorbeeld.

Share.

About Author

Leave A Reply