In de woonkamer is een leuke interieur look van belang! Het is immers dé ruimte in huis waar je een groot deel van je tijd doorbrengt. Dus daar kun je maar beter wat van je stijl en persoonlijkheid laten zien. Pak ook uit met de kleinere items in de ruimte, zoals de bijzettafel. In deze blog geven we verschillende voorbeelden.

Een bijzettafel in een unieke kleur

De kleur doet al een heleboel voor een bijzettafeltje. Ga dan ook niet voor een saaie tint, maar durf juist te kiezen voor een unieke kleur! Zo zijn pasteltinten momenteel erg in trek – zo ga je meteen mee met de laatste trends. Bijzettafeltjes vormen zo echt een vrolijke toevoeging aan je woonkamer. Wat een feest!

Een ander idee? Ga bijvoorbeeld voor een bijzettafel in het goud. Een ware eyecatcher in de ruimte. Ook een bijzettafel in het zilver is een idee – zolang je bij dit idee maar voor een metallic look kiest. Die tafel staat te shinen in jouw woonkamer! En waar je voor pastel kunt kiezen, staat juist ook een donkere tint beeldschoon. Het is maar net wat aansluit op jouw stijl.
Mooi: een bijzettafel in huis in een opvallende kleur

Meerdere tafels bij elkaar

Een andere trend in de wereld van bijzettafels? Dat is om er meerdere naast elkaar te zetten in de woonkamer. Twee, of drie zelfs. En dan gaat het niet om grote tafels, maar juist om een kleine bijzettafel. Je kiest er zo alsnog voor om lekker veel ruimte te hebben voor spulletjes op de tafel, maar nog meer gaat het om de speelse look.

Die tafels mogen dus ook zeker een verschillende look kennen – dat is juist waar dit idee om draait. Combineer bijvoorbeeld een houten bijzettafel met een bijzettafel van metaal, of combineer een ronde bijzettafel met een vierkante variant. Om maar wat voorbeelden te noemen. Of wat dacht je hier van een combinatie van contrasterende kleuren? Haal een bijzettafel in het zwart en een bijzettafel in het wit in huis, bijvoorbeeld. Waar je ook voor kiest: het draait om de speciale look.
Zo pak je uit met de look van je bijzettafel

Een tafel met een uniek materiaal

Ten slotte is het een idee om na te denken over het materiaal van de bijzettafel. Waar je misschien de neiging hebt om voor hout te kiezen, wat natuurlijk een prima idee is, zijn er meer opties mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een bijzettafel van marmer! Dat geeft toch echt een ander effect dan hout. Een bijzettafel van glas is ook een idee.

Daar komt ook bij kijken dat een bijzettafel in een design extra opvalt als er met speciaal materiaal wordt gewerkt. Zeker iets om in overweging te nemen dus! Zeker als bijvoorbeeld de bank in jouw woonkamer een basic ontwerp kent, kun je die bijzettafel de show laten stelen.

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply