Het heeft lang geduurd, maar eindelijk lijkt het weer om te slaan. Het zonnetje is in aantocht en ik hoop dat we er de komende periode flink van mogen genieten. Vooralsnog bieden de eerste zonnestralen mij de gelegenheid om het buiten alvast een beetje gezellig te maken. De bloempotten mogen weer uit de schuur worden gehaald om te worden voorzien van vulling.

Potten
Eerst maar eens een laagje kleikorrels onderin de potten doen, dat scheelt in gewicht en maakt het verzetten een stuk makkelijker. Over de kleikorrels komt flink wat potgrond, en daarna kan ik gaan starten met opvullen. Wat dat betreft is er keuze genoeg, in de diverse winkels is er de keuze uit bollen, éénjarige bloeiers en vaste planten.

Tulpen
Bollen doen het altijd goed en vooral de tulpenbollen zijn momenteel heel geliefd. Een bloempot vol met vrolijke tulpen naast de voordeur geeft altijd een goede eerste indruk. Een combinatie van grotere en kleinere gevulde potten is snel gemaakt en maakt je bewust van het mooie weer dat in aantocht is.

Share.

About Author

Comments are closed.