Zwart is een kleur die veel mensen proberen te vermijden in het interieur. Dat is ontzettend jammer, want het kan er juist heel stoer en stijlvol uitzien. Het is misschien lastig om deze donkere kleur te gebruiken in een gezellige woonkamer. Daarom laten we je in dit artikel zien hoe je zwart kunt toepassen in de badkamer. Van grote statements tot kleine details.

Zwarte tegelvloer

Een grijze tegelvloer zie je al in veel badkamers terug. Het is een moderne en veilige keuze. De stap naar een echte zwarte vloer is daarom niet heel groot. Je moet het gewoon doen! Als je een kleine badkamer hebt kun je de rest van de ruimte gewoon wit laten. Hierdoor lijkt het alsnog ruimtelijk, maar dan met een stoere touch.

Zwarte inloopdouche

Heb je ruimte voor een grote inloopdouche? Dan hoef je je geen zorgen te maken over het ruimtelijke effect. Je kunt er juist een knusse hoek van maken door zowel de vloer als de wanden een zwarte kleur te geven. Zo’n donkere douche is mysterieus en chic tegelijk. Zorg er wel voor dat er genoeg (dag)licht is zodat je niet in het donker naar de juiste shampoofles hoeft te zoeken.

Zwarte stalen douchedeur

Het is erg populair binnen de industriële woonstijl: een grote glazen deur met een zwart stalen frame. Dit misstaat ook niet in een moderne badkamer. Koop een glazen douchedeur of douchewand. Het heeft een robuuste uitstraling wat mooi te combineren is met allerlei andere stijlen. Met een minimalistische witte basis zit je altijd goed. Wil je meer weten over deze stalen douchedeuren? Kijk dan eens bij Megadump Tiel Sanitair.

Zwarte design radiator

Een radiator mag tegenwoordig gezien worden. Het draait niet alleen om de functie, maar ook om het prachtige design en de bijzondere kleur. In dit geval is een matte zwarte radiator een verrassende toevoeging aan je badkamer.

Zwarte kranen

Veel kranen hebben standaard een glimmende RVS look. Met een zwarte kraan maak je van dit normale voorwerp ineens een prachtige accessoire. Het valt meer op, maar het trekt niet alle aandacht. Het is nét dat originele detail wat jouw badkamer persoonlijk maakt.

Zwarte wastafel

Die zwarte kraan kun je ook combineren met een volledig zwarte wastafel. Kies voor een mooi materiaal om het echt een luxe uitstraling te geven. Voor een lichte achterwand valt het extra op en met een donkere achterwand loopt het in elkaar over. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel aandacht er naar de wastafel gaat.

Share.

About Author

Hi, ik ben Joanne! Een echte creatieveling die altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie. Werkzaam als fashion stylist, model en blogger (onder andere op mijn eigen website www.makepeoplestare.com). Ik ben gek op het creëren van mooie dingen in zowel beeld als tekst.

Leave A Reply