Fast forward to tomorrow

Welkom bij Living Tomorrow, het innovatieplatform waar we in contact komen met klanten, partners, markten en overheidscontacten. Living Tomorrow vertegenwoordigt een inspirerend en levendig ecosysteem met meer dan 80 partners. De gedeelde ambitie is om als katalysator te fungeren om innovatie substantieel te versnellen. Samen schrijven we het verhaal van morgen en bouwen we aan visies zodat we klaar zijn voor de toekomst.

Gebouw exterieur

Bezoek ons, verblijf bij ons

De Living Tomorrow's Innovatiecampus is een innovatiehub en living lab. Door samen te werken met onze partners creëren we impact en zetten we innovaties die bijdragen aan een duurzame toekomst op de kaart. Daarnaast willen we al deze innovaties toegankelijk maken voor het grote publiek.

Bezoek het Digital Experience Center, boek een vergadering in een van onze indrukwekkende vergaderzalen of overnacht in het voco™ Brussels City North hotel - het eerste in zijn soort in België.

Beleef ons

De Living Tomorrow Innovatiecampus is de unieke kruisbestuiving van een fysieke locatie, een indrukwekkend ecosysteem en een sterke visie op innovatie.

Innovatief ondernemen begint met de juiste fundamenten. Bij Living Tomorrow hebben we een sterke visie op innovatie, gebouwd op een sterk onafhankelijk kenniscentrum, TomorrowLab.

We organiseren trainingen en workshops over uiteenlopende thema's en onderwerpen. Doe kennis op en bereid je organisatie voor op de toekomst.

Vergader met ons

De Innovatiecampus heeft tal van inspirerende ruimtes beschikbaar om uw bedrijfsevenement naar een hoger niveau te tillen.

Stap binnen in een wereld van eindeloze mogelijkheden en naadloze samenwerking. Ontdek onze verschillende ultramoderne vergaderzalen, waaronder een uniek auditorium met bijna 150 zitplaatsen, op maat gemaakt om productiviteit te inspireren en uw bedrijf te laten groeien.

Het dynamische voco™ team besteedt veel aandacht aan elk facet van uw evenement, zodat het van begin tot eind een onvergetelijke ervaring wordt.

Ontdek onze vergaderzalen.

Inzichten & verhalen

Io F m 01
Smart Buildings & Infrastructure

Internet of Facades (IoF) is koploper in het tijdperk van slim en duurzaam wonen: Living Tomorrow showcased IoF

Terwijl de wereld zich snel beweegt naar een meer verbonden en intelligente toekomst, evolueren de gebouwen waarin we leven en werken fundamenteel. Een van de meer ingrijpende evoluties in het architecturale landschap is de transmutatie van traditionele gevels naar dynamische, responsieve entiteiten, via het concept van het Internet der Gevels (IoF). Deze integratieve aanpak wijst op een revolutie in het beheer en onderhoud van gebouwen, leidend tot een tijdperk van duurzaam en slim wonen.

Image002
Smart Work

Wat is 5G-slicing en wat betekent het voor uw business?

De troeven van het 5G-netwerk op het vlak van snelheid, bandbreedte en lagere latentie zijn intussen bekend. Een ander, even essentieel kenmerk blijft evenwel vaak onderbelicht: network slicing. Tania Defraine, Director Enterprise Solutions & Platforms bij Proximus NXT, legt uit hoe het opdelen van het mobiele netwerk in aparte schijven resulteert in een maximale bedrijfszekerheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie.

Exoskeleton
Smart Buildings & Infrastructure

Harnessing the Power of Exoskeletons

In the dynamic landscape of smart buildings and infrastructure, technological advancements continue to redefine the way we design, construct, and operate our built environments. Among the most groundbreaking innovations are exoskeletons — wearable robotic devices that augment human capabilities and enhance productivity.

Mogelijk gemaakt door onze partners

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%