Digitale goodiebag

Je hebt net een boeiende ontdekkingstocht gemaakt in ons digitale belevingscentrum! Een voorproefje van hoe we in de toekomst zullen leven, werken en bewegen. We hebben deze visie samen met meer dan 80 partners ontwikkeld. En deze partners hebben heel wat interessante dingen voor je in petto. Ontdek het hier - in onze digitale goodiebag!

Shot 6 final mr
Product test

Bekijk de mogelijkheden van RobotStudio en probeer het 30 dagen

Bij Living Tomorrow kunt u met een speciale bril een virtueel spektakel ervaren wat de robot allemaal kan. Bekijk alvast online wat RobotStudio hierin voor u kan betekenen en probeer het 30 dagen gratis.

Dbx2023
Report

Digital Banking Experience Rapport 2023 : Het tijdperk van AI-bankieren

Dit rapport is alleen beschikbaar in het Engels.

Traditionele banken worden geconfronteerd met een ongekende druk van klanten om te digitaliseren, waarbij kunstmatige intelligentie naar voren komt als een cruciaal onderdeel voor banken om aan deze verwachtingen te voldoen en de prestaties en processen van banken drastisch te verbeteren, zo blijkt uit de bevindingen van het Digital Banking Experience Report 2023 van Sopra Steria.

Living Tomorrow image placeholder
Download

Akkodis Thinkers & Makers Magazine

Met ons Smart Industry magazine delen we inspirerende verhalen en geavanceerde kennis over technologie en engineering van onze mensen die ongelooflijke dingen mogelijk maken en de Smart Industry vooruit helpen.

Goodies Beltug Top
Download

Marktstudie over het gebruik van ICT in Belgische bedrijven

Elke twee jaar onderzoeken we de zakelijke markt naar ontwikkelingen in ICT. Bekijk deze infografiek van 2 pagina's voor de hoogtepunten van de resultaten of vraag ons naar het volledige rapport.

Goodies BWT Catalogues Top
Download

BWT Catalogi

Ontdek de beste producten, apparatuur, technologieën en diensten op alle gebieden van waterbehandeling. Bekijk onze catalogi en neem contact met ons op!

Px think nxt header composition 10 scaled
Event

Think NXT

Herbeleef hét ICT-evenement van het jaar! Zie eindeloze mogelijkheden voor innovatie op Thinks NXT.

Goodies BWT Showroom Top
Experience

BWT Showroom

Benieuwd naar alle expertisegebieden van BWT? Volg onze virtuele tour en ontdek waarom BWT in Europa toonaangevend is op het gebied van waterbehandeling.

Goodies BTW Voucher Top
Voucher

BWT Waardebon

Word lid van onze BWT water home club en ontvang een kortingsbon van €10 voor je volgende aankoop!

Goodies Cordeel Top
Report

Cordeel Group | Sustainability report

Duurzaam ondernemen is voor Cordeel geen modetrend, maar een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Sluit u aan bij onze missie voor een betere toekomst en ontdek hoe onze innovaties uw (bouw)project kunnen verbeteren.

Screen Shot 2024 02 23 at 16 20 34
Download

Innovatie in werfopvolging

We nemen u mee in de wereld van werfmonitoring met HD camera's en real time data. Ontdek de mogelijkheden van AI voor projectopvolging en communicatie en ontvang een cadeau voor uw volgende project.

Goodies Dome Deco Top
Experience

Dôme Deco Virtuele Showroom Tour

Laat je betoveren door de kracht van ‘cosmopolitan living’. We inspireren personen die de wereld aan hun voeten hebben. Doorheen de jaren hebben we alle details van het productieproces bestudeerd, waardoor we een totaal interieur concept met een sterke identiteit kunnen leveren. Verfijning en een divergerende manier van denken en handelen zijn hierbij een evidentie.

Goodies Fostplus Top
Information

Goed sorteren maken we eenvoudig!

Living Tomorrow, dat is vandaag goed sorteren. Want de grondstoffen van morgen, die sorteer je nu al bij je thuis. En wanneer je twijfelt waar je verpakking thuishoort, dan helpt Fost Plus je gewoon verder op betersorteren.be.

Goodies Geberit Top
Voucher

Geberit AquaClean Experience

Ervaar zelf het fris gevoel van reinigen met water in onze AquaClean Experience Center. U krijgt de kans onze AquaClean douche-wc’s te ontdekken en te testen.

Multipharma test nl
CSR

Bouw mee aan de zorg van morgen

Als coöperatieve organisatie gelooft Multipharma sterk in solidariteit. Samen met Dokters van de Wereld delen we dezelfde missie: de gezondheidszorg toegankelijk maken voor iedereen. Bouw mee aan de zorg van morgen en doe een gift.

Goodies Purmo Top
Information

Binnenklimaatcomfort voor iedereen

Comfort delivered is onze belofte aan al onze klanten. Om duurzaam binnenklimaatcomfort te creëren, zetten we ons bij Purmo Group in voor het leveren van toonaangevende verwarmings- en koeloplossingen en -diensten.

Recticel NL
Whitepaper

EPC NR: ben jij al mee?

Hoe zit de huidige EPC NR-regelgeving in elkaar? Hoe kan je de EPC-score van je niet-residentiële gebouw verbeteren? Hoe maak je een toekomstgericht masterplan? Lees er alles over in deze whitepaper.

Isolatiekompas 2 2023 08 10 091939 cuzl
Product test

Hoeveel kan ik besparen door te isoleren?

Benieuwd hoeveel jij kan besparen door je dak, buitenmuren of vloer te isoleren? Gebruik de gratis calculator en bereken je besparing in 4 eenvoudige stappen.

Goodies Schuco Top
Download

Ontdek onze complete systeembijbel in één handig overzicht

Ontdek onze complete systeembijbel met raam-, deur-, en geveloplossingen voor gebouwen. Bekijk het ultieme desingoverzicht, lees hoe we bijdragen aan een meer duurzame bouwindustrie en wat we voor u kunnen betekenen in elke fase van het bouwproces.

Goodies Studio Dott Top
Contest

Win een strategische sessie met onze CEO!

Maak je klaar voor de toekomst en gebruik ontwerp als katalysator van jouw groei! Win een strategische sessie met Pieter Lesage, CEO van Studio Dott. Laat je gegevens achter en grijp je kans.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%