Extreme Networks: een schoolvoorbeeld van hoe je het beste uit je partnerschap haalt

Schermafbeelding 2024 02 12 om 15 52 40

Extreme Networks speelt een cruciale rol bij Living Tomorrow door hun visie op het netwerk van de toekomst te delen via een interactieve demo in de demozone City. Deze demo maakt hun toekomstvisie tastbaar voor bezoekers, waardoor deze een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden van toekomstige netwerken.

De demo is bovendien mobiel, waardoor deze wereldwijd op handelsbeurzen kan worden getoond. Hierbij wordt steevast duidelijk gemaakt dat deze innovatie tot stand is gekomen door de samenwerking met Living Tomorrow. Extreme Networks zet zich vol in voor deze samenwerking, wat blijkt uit de manier waarop ze dit partnerschap uitdragen als een belangrijk onderdeel van hun merk.

De creatie van deze demo heeft Extreme Networks ook in staat gesteld hun visie en ideeën op een unieke manier te delen. Zo hebben ze naar eigen zeggen al tientallen geïnteresseerden en potentiële klanten weten te overtuigen om binnenkort een bezoek te brengen aan Living Tomorrow voor een rondleiding op maat, die momenteel in samenwerking met Extreme Networks wordt ontwikkeld. Deze rondleidingen zijn een direct resultaat van de demo en hun commitment, en tonen de waarde van praktische demonstraties in het delen van visies en het aantrekken van belangstelling.

Buiten hun bijdrage via de demo, is Extreme Networks ook een actieve deelnemer in de werkgroepen van Living Tomorrow. Ze dienen niet alleen voorstellen in, maar zetten zich ook in voor de uitvoering van voorstellen van andere partners, wat hun commitment aan het gezamenlijke succes onderstreept.

De medewerkers van Extreme Networks staan bekend om hun actieve betrokkenheid, vriendelijkheid en constructieve aanpak bij het aangaan van de complexe uitdagingen die Living Tomorrow biedt. Deze positieve interactie wordt ervaren op alle niveaus van samenwerking, wat de kracht en het succes van dit partnerschap verder benadrukt.

Norman Rice, CCO van Extreme Networks, bezocht Living Tomorrow's Innovatiecampus en verkende de demozones met Joachim De Vos van Living Tomorrow.

Dr. Isabel Vermeulen van TomorrowLab interviewde Norman Rice, CCO van Extreme Networks op Living Tomorrow, de innovatiecampus.

Latest insights & stories

Image002
Smart Work

Wat is 5G-slicing en wat betekent het voor uw business?

De troeven van het 5G-netwerk op het vlak van snelheid, bandbreedte en lagere latentie zijn intussen bekend. Een ander, even essentieel kenmerk blijft evenwel vaak onderbelicht: network slicing. Tania Defraine, Director Enterprise Solutions & Platforms bij Proximus NXT, legt uit hoe het opdelen van het mobiele netwerk in aparte schijven resulteert in een maximale bedrijfszekerheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie.

Io F m 01
Smart Buildings & Infrastructure

Internet of Facades (IoF) is koploper in het tijdperk van slim en duurzaam wonen: Living Tomorrow showcased IoF

Terwijl de wereld zich snel beweegt naar een meer verbonden en intelligente toekomst, evolueren de gebouwen waarin we leven en werken fundamenteel. Een van de meer ingrijpende evoluties in het architecturale landschap is de transmutatie van traditionele gevels naar dynamische, responsieve entiteiten, via het concept van het Internet der Gevels (IoF). Deze integratieve aanpak wijst op een revolutie in het beheer en onderhoud van gebouwen, leidend tot een tijdperk van duurzaam en slim wonen.

Exoskeleton
Smart Buildings & Infrastructure

Harnessing the Power of Exoskeletons

In the dynamic landscape of smart buildings and infrastructure, technological advancements continue to redefine the way we design, construct, and operate our built environments. Among the most groundbreaking innovations are exoskeletons — wearable robotic devices that augment human capabilities and enhance productivity.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%