Katja Schipperheijn

Keynote CHRO Day

Katja Schipperheijn is een internationaal erkend leerstrateeg, consultant, auteur, gastdocent en keynote spreker over innovaties die leren en kennisdeling ondersteunen vanuit de symbiose van mens en machine om duurzame groei te realiseren met een focus op betrokkenheid en welzijn.

future of learning

Katja Schipperheijn is een internationaal erkend leerstrateeg, consultant, auteur, gastdocent en keynote spreker over innovaties die leren en kennisdeling ondersteunen.

Haar expertisegebied richt zich op de symbiose tussen mens en machine om duurzame groei te bereiken met aandacht voor betrokkenheid en welzijn.

Als auteur verwierf Katja internationale bekendheid met haar inspirerende boek 'Learning Ecosystems' waarin ze hypes zoals de Metaverse niet schuwt en oude dogma's over leren en leerstrategieën niet ondersteunt. Ze is vaak provocerend en biedt inzichten en tools die een toekomstgerichte strategie ondersteunen om te groeien vanuit continue verbetering, samen met medewerkers, de organisatie en de maatschappij.

Katja is oprichter van de stichting sCooledu waarmee ze meer dan 15 000 kinderen bereikte die deelnamen aan haar workshop over digitaal burgerschap.

Keynote-onderwerpen of workshops:

  • Learning Ecosystems: bedrijfsweerbaarheid opbouwen met een cultuur van continu leren door de symbiose van mens en machine
  • Stel je de toekomst van werken en leren voor
  • Heeft de toekomst dit ingehaald, de wereld van kinderen.
  • Bereid je voor op de toekomst met algoritmisch denken

Ze spreekt zowel Nederlands als Engels.

Related speakers

Heb je een locatie of spreker nodig voor je evenement?

Living Tomorrow is een veelzijdige evenementenlocatie met verschillende zalen en faciliteiten. We zijn gelegen te midden van een weelderig groen landschap en toch vlakbij de Brusselse ring.

Voor grootschaliger evenementen stellen we het auditorium en de evenementenhal ter beschikking.
Het uitgestrekte terrein van Living Tomorrow biedt ook tal van mogelijkheden voor openluchtevenementen. En er is voldoende parkeergelegenheid.
Bovendien helpen de horecaprofessionals van voco™ je om er een evenement van te maken dat je niet snel zult vergeten.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%