Hoe duurzaamheid en hygiëne reizen nog mooier maken

Ada cosmetics HERO HEADER 202402 1440x930px min

Zacht voor de natuur, zacht voor de huid. Hoogwaardige hotelvoorzieningen dragen bij aan het welzijn en spelen een belangrijke rol bij het creëren van gedenkwaardige momenten tijdens het reizen. Ver weg van huis verwachten gasten niet alleen zorgvuldig gekozen merken en ontwerpen, maar ook producten die duurzaam en veilig zijn. ADA Cosmetics komt aan deze eisen tegemoet met haar expertise en bewezen dispensersystemen, zoals de knijpdispenser SmartCare en een nieuwe pompdispenser die een revolutie op de dispensermarkt teweeg zal brengen.

Vormgeven aan de ervaring van gasten, voldoen aan de behoeften van de sector

Stel je een wereld voor zonder kleine porties in de badkamer van een hotel. Stel je een wereld voor waarin hotelvoorzieningen voor 90% of meer uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Stel je een wereld voor vol hotelgasten die plastic afval vermijden. De hotelindustrie volgt de wereldwijde trends en wordt steeds milieuvriendelijker. We zien al een verschuiving in de besluitvorming naar meer milieubewuste opties - wat betekent dat innovatie en verandering zeer positief worden ontvangen.

De trend is duidelijk: milieubewuster reizen ondersteunen. Dit kan betekenen dat hotels opties overwegen en aanbieden die gemakkelijker te recyclen zijn of gemaakt zijn van biologisch afbreekbare materialen. Of overstappen van kleine porties naar dispenseroplossingen, wat niet alleen goed is voor het milieu. Dispensers - zoals het op Bauhaus geïnspireerde cilindrische SmartCare-systeem van ADA Cosmetics - kunnen ook een mooi designaccent toevoegen aan een hotelbadkamer. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken en te vervangen, waardoor kostbare tijd van de schoonmaak kan worden bespaard.

Innovatieve dispenseroplossingen zoals SmartCare zorgen aantoonbaar voor 75% minder plastic afval in vergelijking met kleine porties - een gemiddelde vermindering van 3,5 kg per hotelkamer per jaar. Stelt u zich de potentiële besparingen eens voor als alle meer dan 21 miljoen hotelkamers wereldwijd zouden overschakelen op dispensersystemen!

Bewuste keuzes, reis per reis

De huidverzorgingsexpertise van ADA Cosmetics draagt aanzienlijk bij aan de tevredenheid van gasten. De formules van het bedrijf zijn gemaakt van ingrediënten die afkomstig zijn uit verantwoorde bronnen en zijn streng getest. Ze combineren naadloos uitzonderlijke prestaties met wereldwijd erkende milieureferenties. De lichaamsverzorgingsproducten van ADA Cosmetics bieden precies wat de veeleisende reiziger van vandaag zoekt: schoonheid, onberispelijke hygiëne en verantwoordelijkheid in een overbelast milieu.

De formules van de marktleider zijn gebaseerd op natuurlijke en plantaardige grondstoffen en bevatten geen ingrediënten die zorgen baren. Bovendien is ADA Cosmetics het eerste en enige bedrijf in de horeca waarvan de gehele productportfolio - meer dan 30 kwaliteitsmerken - Cradle to Cradle Certified® Silver is.

SmartCare - het meest hygiënische dispensersysteem ter wereld

Het SmartCare dispensersysteem is het hoogtepunt van de opmerkelijke innovaties van ADA Cosmetics in de afgelopen vier decennia. Deze milieuvriendelijke dispenser garandeert geen druppelen, geen nabesmetting en geen slijtage-effect, dankzij een gepatenteerd membraansysteem dat nu wordt beschermd door een Safe Lock Seal. Dankzij deze unieke technologie is schone dosering gegarandeerd en kan de inhoud van de dispenser niet worden verontreinigd.

De superioriteit van SmartCare wordt erkend door een gerenommeerd onafhankelijk instituut, de Rijn-Waal Hogeschool in Duitsland. Wetenschappelijk onderzoek door het instituut heeft aangetoond dat er geen bacteriën in de SmartCare dispensers zitten. De dispenser kan ook 100% worden geleegd, terwijl de uit één materiaal bestaande PP-fles en dop zorgen voor eenvoudige recycling. Tot slot zorgt de onovertroffen snelle cartridgevervanging van slechts vijf seconden voor een zeer efficiënte housekeeping.

Elk product uit het brede assortiment merken en dispensers van ADA Cosmetics staat voor duurzaam engagement en veel passie - van de selectie van grondstoffen tot de verpakking - zodat reizigers bewuste keuzes kunnen maken, reis na reis. Meer over te vinden op ada-cosmetics.com

De innovatiehub ziet zichzelf als een visionaire marktplaats van de toekomst, die dient als creatieve brug tussen fabrikanten en gebruikers.

Het indrukwekkende gebouw omvat onder meer een restaurant en het voco™ Brussels City North met 90 kamers, waarvan de badkamers zijn uitgerust volgens toekomstgerichte criteria. Als een van de meer dan 100 partners in het gerenommeerde project rust ADA Cosmetics - als onderdeel van BWT - de badkamers uit met The Perfumer's Garden-collectie en het vooruitstrevende dispensersysteem SmartCare.

Quote Yin Oei, CEO Living Tomorrow, zegt: "We zijn verheugd om deze spannende reis aan te gaan met ADA Cosmetics, als onderdeel van onze gewaardeerde partner BWT. Samen herdefiniëren we onze gastervaring en de de toekomst van gastvrijheid.

Latest insights & stories

Image002
Smart Work

Wat is 5G-slicing en wat betekent het voor uw business?

De troeven van het 5G-netwerk op het vlak van snelheid, bandbreedte en lagere latentie zijn intussen bekend. Een ander, even essentieel kenmerk blijft evenwel vaak onderbelicht: network slicing. Tania Defraine, Director Enterprise Solutions & Platforms bij Proximus NXT, legt uit hoe het opdelen van het mobiele netwerk in aparte schijven resulteert in een maximale bedrijfszekerheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie.

Io F m 01
Smart Buildings & Infrastructure

Internet of Facades (IoF) is koploper in het tijdperk van slim en duurzaam wonen: Living Tomorrow showcased IoF

Terwijl de wereld zich snel beweegt naar een meer verbonden en intelligente toekomst, evolueren de gebouwen waarin we leven en werken fundamenteel. Een van de meer ingrijpende evoluties in het architecturale landschap is de transmutatie van traditionele gevels naar dynamische, responsieve entiteiten, via het concept van het Internet der Gevels (IoF). Deze integratieve aanpak wijst op een revolutie in het beheer en onderhoud van gebouwen, leidend tot een tijdperk van duurzaam en slim wonen.

Exoskeleton
Smart Buildings & Infrastructure

Harnessing the Power of Exoskeletons

In the dynamic landscape of smart buildings and infrastructure, technological advancements continue to redefine the way we design, construct, and operate our built environments. Among the most groundbreaking innovations are exoskeletons — wearable robotic devices that augment human capabilities and enhance productivity.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Drag
0%